Actievoorwaarden

By

feb 16, 2017 Geen categorie Comments are off

Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Toneelvereniging Onder Ons.

  1. Winacties worden uitgeschreven door toneelvereniging Onder Ons gevestigd te Den Dolder. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
  2. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
  3. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je het actiebericht hebt ge-liked. Vanaf dat moment maak je kans om kaarten te winnen. Leden en vrijwilligers van de Toneelvereniging zijn uitgesloten van deelname.
  4. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.
  5. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
  6. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie bekendgemaakt via de Facebook pagina. De winnaar kan de kaarten ophalen bij de kassa.
  7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
  8. Kaarten zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
  9. Toneelvereniging Onder Ons is totaal niet geïnteresseerd in persoonsgegevens. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Toneelvereniging Onder Ons voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.
  10. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname

Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen via het contactformulier op http://www.onderons-dendolder.nl/contact/